Pár sor... magamról?

A fotózásról önmagában nem sok dolgot kell írnom, hiszen mindenkinek mást és mást jelent. Manapság már az is fényképezik aki nem akar és mindenki két kattintás után már fotósnak érzi magát, de lassan új alkotásokat nem láthatunk csak a tömegképeket... Kedvenc témám a közeledés illetve városi élet, tájak és az éjszaka titkos világának bemutatása, de önmagában akkor az igazi, ha olyan szemszögből, helyszínről tudom visszaadni azt, ahol egyébként a mindennapok szürke világában élünk, ami különleges és kimagasló a szó szoros értelmében...

Címkék

Újabb képek a RailPictures oldalán

2011.12.10. 13:10 Tamás Rizsavi

 

 

Újra jár a karácsonyi villamos! 

Minél inkább benne járunk a télben, annál rövidebbek a nappalok. A karácsony csodájára várva az idén is szívet melengető látvánnyal kedveskedik a fővárosban élőknek és idelátogatóknak a BKV: az öreg UV nosztalgiavillamos kívül-belül megszépülve, ragyogó fénybe öltöztetve hozza-viszi utasait - ezúttal a Duna mindkét partján. Díszruhája 3500 méternyi füzérből készült, melyen közel 40 000 LED fénylik. 

Részletes menetrendje megtalálható a BKV Zrt. honlapján, valamint mindkét járat megállóiban. (BKV)

3484.1323483117.tb.jpg 

 

Egy Éjszakai Életkép

1015.1323483325.tb.jpg

 

Madártávlat

Hatvan vasútállomás egy unalmas, szürke hétköznapon, ahogyan a madarak látják.

3889.1323482882.tb.jpg

 

(kattints a képekre)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rizsavi.blog.hu/api/trackback/id/tr183453222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása